onsdag 10 oktober 2012

Underbara höst


Här händer det grejer hela tiden. Helgen som var så kom Johan hem, vi firade vår 2-årsdag lite i efterhand. Fredagen inleddes med varma mackor, öl och film samt lite mousserat vin. Tidigare under dagen var jag med Gila i Läckeby och började med första rehabpasset, det gick lite sådär. Hon går som om hon vore full stackarn, men hon är glad ändå. Vi har nu ett träningsschema att följa hemma.
På lördagen gick vi upp skapligt tidigt för att hinna med alla planer, frukost följt av en lång höstpromenad kombinerat med fotande. Väl hemma blev det Yoga för min del och styrketräning för Johan, det var första gången vi tränade ihop och det fungerade utmärkt. Kinamat på cecil med 3-rätters följt av bio (Taken 2) fick avsluta denna underbara dag. Tråksöndagen kom snabbt och det blev tomt hemma igen.
Idag blev det en brunch med Lindha, buffé på lilla krogen. Det fanns så mkt gott att smaka på och mätt blev man. Småshoppade lite nödvändiga saker på stan och sen hemåt för att göra slånbärslikör :) Det ska bli så spännande att smaka om en månad.
Nu blir det till att prata med pojkvännen i telefonen och kanske se en film.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar